Hemma

Så, då var man hemma efter den här dagen. Montessoriföreläsningen jag missade på grund av Näktergalenföreläsningen håller fortfarande på, men jag kände inte för att störa mitt i slutspurten, så jag åkte hem istället. Det är väl en av grundtankarna i Montessori – att man inte ska störa när eleverna arbetar?

Näktergalenföreläsningen var sådär. Jag tyckte kanske inte den gav supermycket nytt och som man inte hade kunnat räkna ut själv om man väl tänkt på det. Jag har inte tänkt på det hittills, men eftersom föreläsningen handlade om uppbrottet från mentorsbarnet hade man så småningom fått ta det samtalet ändå. Näktergalen-träffarna är ju trots allt slut snart.

Nu ska jag ta det lugnt med Ida en stund. Blir nog en tidig kväll. Dels för att jag fortfarande är sjukt sliten i kroppen efter helgen, men också för att jag börjar redan klockan 06:15 imorgon. Enda tiden på hela veckan min handledare kan handleda mig och ha ordentliga samtal är onsdagar mellan kvart över sex och åtta. Bra va?

Fick för övrigt ett ”erbjudande” (eller vad man ska säga) efter en av mina gitarrlektioner idag. Intressant. Får se vad det kan bli av!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.