Har du hört ryktet om Morgans?

Jepp, bio ikväll igen vänner! Tacka eniro för det. Hoppas ingen tror att vi är överdrivet rika som springer på bio hela tiden. Jag har alltså ett gäng biobiljetter kvar sedan reklamfilmspremiären.

Hur som helst var inte kvällens film alls vad jag hade förväntat mig. Att en trailer kan säga så lite!? Jag var förberedd på en klassisk kärlekshistoria som inte skulle sticka ut särskilt mycket. Själva historien i sig kanske inte var allt för orginell, men filmen kändes inte riktigt som en storfilm. Framförallt tyckte jag det var ganska bra foto. Inte sådär cleant som jag förväntade mig.

Jag tyckte i alla fall att den var bra, och att döma av Idas ansiktsuttryck tyckte hon också det. Hon är fåordig men hon såg ut lite på samma sätt som när vi såg Lena & Orup på Malmöfestivalen i somras. Ett bra tecken!

Ska man bara se en eller några få filmer på bio finns det kanske bättre alternativ. Den gör sig förmodligen lika bra på en TV som på bio.

Nu ska vi runda av med en kopp te och kanske ett avsnitt eller två av Seinfeld. Vi får se vad Ida tycker om det. Det är trots allt hon som måste upp till skolan imorgon. Själv ska jag sitta hemma och skriva.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *