Grävgubbar

Det första som mötte oss imorse var ett livlöst internet. Jag ringde supporten som kunde se att något var fel, men inte exakt vad. Jag frågade om de hade fått in några rapporter om en avgrävd ledning eller så, vilket de inte hade fått. Han frågade dock om det grävdes någonting i området, och jag svarade att det var några som grävde runt hörnet. Han bad mig att gå ut och fråga om de grävt av några ledningar nyligen. Vänlig som jag är gjort jag detta, och visst grävde de. Och visst hade de grävt av en ledning… Tjock som en handled och i två delar låg den där livlös och svart.

Så jävla typiskt! Varför blir de alltid så? Visst är det väl ändå så att nästan varje gång det grävs i marken någonstans är det alltid en kabel eller något slags rör som stryker med?

Hur som helst. Killen på supporten sa att det nog kunde ta upp emot fem arbetsdagar att fixa detta, vilket inte kunde kommit mer olägligt. Jag har en inlämning någong gång senare i veckan, och Ida ska göra en hemtenta torsdag-fredag. Nöjessurfa kan man göra på iPhonen, det är inte hela världen om man skulle missa nått på Facebook. Värre är det om examinationerna blir lidande.

Hoppas de hör av sig snart med lite bra nyheter.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.