Fortfarande slö

Timo är fortfarande inte sig själv. Vi har inte varit ute på en endaste längre promenad på hela dagen. Han bara sover och sover. Ibland reser han på sig och strövar runt i lägenheten något varv. Då är det bäst att passa på att bära ner honom på gården så han får uträtta sina behov. Väl på gården gör han sitt så fort som möjligt och rör sig knappt ute i snön.

Vi är dock inte så oroliga. Förhoppningsvis är han sig själv imorgon igen. Hundar måste väl få ha dåliga dagar eller vara sjuka någon dag ibland precis som människor. Blir det inte bättre om några dagar får vi se till att göra något mer åt saken. Men som sagt; än så länge är vi inte särskilt oroliga.

Nu är Ida i full färd med att packa sina saker. Imorgon lämnar hon mig ensam i Malmö några dagar. Sen ses vi igen och då är julen väldigt nära. Jag ser faktiskt fram emot julen mer i år än vad jag gjort på länge. Är så nöjd med mina julklappar i år så jag ser verkligen fram emot att dela ut dom.

För övrigt sitter nog mina föräldrar och syster på ett fyra timmar försenat plan hem till Sverige (eller rättare sagt Norge) nu. Semestern och värmen är slut. Välkomna hem till minusgrader!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *