Så var det…

Första dagen på praktiken har varit sådär faktiskt. Jag är inte riktigt den som går in i ett klassrum och tar en aktiv roll direkt. Istället föredrar jag att smälta in i omgivningen och sakta men säkert göra eleverna medvetna om att jag är där och är som en lärare. Detta är i alla fall min inställning när jag gör praktik. Hur jag kommer vara som lärare sen vet man ju inte, men förmodligen får jag ändra mig endel.

Hur som helst gick det sådär att smälta in. Det var bättre på eftermiddagen än förmiddagen helt klar. Samtidigt är man väldigt medveten om att man bara har en kort stund på sig (bara en dag till i klassen jag var med idag), och det kanske inte är någon mening i att göra en sådan stor personlig förändring och ta över klassen.

Jaja. Imorgon ska jag hänga efter musikläraren hela dagen. De har tydligen någon spännande samarbete mellan musik-bild-slöjd som jag ser fram emot. Kanske är det tramsigt, kanske en kul idé.

En rolig påminnelse jag fick idag var dock bilden nedan. Och för den som inte har supersyn är det nämligen så att min morbror Per kommer till LitteraLund i Lund i helgen och pratar om sina prinsessböcker. Det ska bli trevligt att träffa honom igen!

IMG_0019

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *