Försäkringar

Nu har jag suttit i telefon och ringt runt till diverse om försäkringar hit och dit. Krångel ska det vara. Det är mycket pengar man ska lägga varje år för att vara helt säker. Sjukt egentligen, men när det väl händer någonting så är det skönt att ha!

Förra veckan hade vi ett litet inbrott. Dessvärre var självrisken på 1500 och en ny iPod nano kostar mindre än det. Det kändes inte lönt att gå vidare med ärendet helt enkelt. Mannen jag pratade med på Folksam var dock så snäll att han gav oss en rabattkupong på OnOff som lite plåster på såren. Hoppas det kan ge Ida en ny iPod billigt.

Idag ska jag hämta ut min cykel. De hävdade att det inte alls var deras fel att jag bara han cykla 500 meter på den innan däcket sprack efter dom lagat det. ”Jaja”, tänkte jag. 195 spänn ville dom ha nu, och det är inte så himla farligt egentligen. Det tar 30 minuter att gå till skolan, och kanske 10 att cykla. Bussen kostar 30 om dagen om man ska åka buss, så 200 kronor tjänar in sig snabbt. Det får det vara värt helt enkelt!

Nu är det min tur in i duschen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.