Firandet, på riktigt!

Igår blev det bio och restaurang, som utlovat. Var tveksam till om ”Sommaren med Göran” verkligen var något att ha, men redan tidigt i filmen märkte jag att det faktiskt kunde bli en höjdare! Och det blev det också! Lite konstigt att se Peter Magnusson och David Hellenius som skådespelare (de brukar ju oftast titta in i kameran) men de gjorde ett bra jobb med en riktigt bra film! Vet inte hur länge till den kommer gå på bio, men om ni hinner så tycker jag absolut ni ska gå och se den! Om inte kommer den säkerligen på DVD inom en snar framtid. En bra recension alltså!

Efter bion gick vi ut på jakt efter en trevlig liten restaurang att käka en bit mat på. Vi gick, och vi gick. Tillslut var vi tillbaks där vi började och det blev middag på ett ställe som hette ”Broderstugan”. Vi bestämde oss för plankstek. Vilket senare visade sig vara en riktigt miss… Köttet var så fruktansvärt segt så det inte gick att äta. Allt annat var väl okej, men köttet förblev kvar på tallriken. Tillslut smög jag ner köttet i en hundpåse jag hade i fickan. Synd att låta det förgås när man har en köttglad och hungrig hund hemma!

Idag måste jag tydligen bränna igenom några sidor kurslitteratur. Ska posta en fråga på nätet som vi ska diskutera vid ett seminarium i veckan. Puh, ingen vila och ingen rast. Trots att det är helg! Uppgifterna går i ett, och på helgen borde man faktiskt få ha lite ledigt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.