Fikarum

Jag är lite tidigt iväg idag. Sitter redan i fikarummet på LMG. Lånade en dator så jag kan underhålla mig själv en liten stund tills min lärare kommer. De har ett fruktansvärt fint personalfikarum på den här skolan minsann. Få har ens ett så fint kök i sitt eget hem som de har här. Och vilka soffor… Vår soffa hemma i vardagsrummet bleknar.

Idag ska det som sagt bli spännande att se hur musikläraren jobbar tillsammans med slöjdläraren och bildläraren. Jag har väldigt svårt att se det samarbetet. Inte kanske just mellan bild och slöjd, men musiken är lite svårare. Den finns i luften och blir till precis då man spelar den. Ja, såvida den inte är nerskriven eller inspelad såklart. Jag kommer nog skriva mer om det senare idag.

Det blev inte så tidigt i säng igår som jag hade tänkt… Man börjar fundera redan vid klockan tio, men därifrån är det en bit till sängen. Timo ska rastas, allt ska stängas av och saker inför morgondagen ska fixas lite snabbt. Sen tittar man på klockan och helt plötsligt är den halv tolv likförbannat! Det kommer nog bli en trött eftermiddag idag också.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.