Fantastiskt Salem!

Årets konsert! Ingen tvekan om det! Salem al Fakir ska det lyssnas mer på framöver. Inte för att han gjorde en fantastisk konsert, utan för att han är en mycket talangfull sångare, pianist och låtskrivare. Att man sen kanske aldrig mer får uppleva Salem al Fakir med symfoniorkester är beklagligt. Men även de låtar som själva bandet framförde ensamma var bra.

Det bästa på konserten var när alla smackade på och ”öste” för fullt. Det ”sämsta” var de stycken då Salem och orkestern spelade själva. Att till och med en av kontrabasisterna öser mer, och visar mer spelglädje, än gårdagens Anna Ternheim gör hela den konserten mer meningslös.

Innan vi gick hem i duggregnet käkade vi en varsin Langos. Det var festivalens enda, trots att det är fem dagar kvar… Tänk om man varit rik? Då hade alla dagar avslutats på samma sätt!

Nu blir det till att runda av kvällen med lite Nip/Tuck. Kanske är det så att Ida ska jobba imorgon, och då vill man inte vara vaken för sent. Själv måste jag plugga inför torsdagens omtenta i engelsk grammatik.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.