Ensamkväll

Ida stack iväg och träffade några kompisar, och idag valde jag att stanna hemma. Jag är ju alltid med när det är fester och liknande med Idas kompisar. Kanske är bra att lämna dem ifred någon gång ibland. Hur som helst fick jag lite gjort med lite gamla halvfärdiga låtar. Det är helt fantastisk vad många som bara ligger där i datorn, halvfärdiga. Undrar om alla någon gång kommer bli klara eller om de glöms bort…

Angående gårdagens Idol är jag lite smått chokad att Jon åkte ut. Hur kunde det hända? Det var ganska många som inte gjorde så bra ifrån sig och trots att juryn gnällt endel under slutaudition på Jon tycker jag ändå att det funnits folk som gjort sämre ifrån sig. Hade sett fram emot en höst med Jon, men det finns vissa andra att hoppas på. Näst hägst upp på favoritlistan hittils får jag nog sätta Erik (eller stavar han med C?). Det kommer nog bloggas mer om Idol när fredagsfinalerna satt igång på riktigt!

Precis nu har jag precis satt i mig en pizza och tagit en snabb promenad med Timo. Det är kallt ute och han är så fin i sin ”nya” vinterjacka. Kvällen kommer avslutas med lite Arkiv X. Åtminstone tills Ida kommer hem igen.

Imorgon är det dags för oss att träffa våra respektive ”näktergalen-barn”! Spännande!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *