Enforcer

När jag har tråkigt och har kollat in alla bloggar jag brukar kolla händer det att jag loggar in på myspace. Man får alltid vännerförfrågningar (som man svarar ”ja” på) från diverse löst folk man inte vet vilka de är. Något annat som finns på myspace är alla gamla band från tiden då man fortfarande bodde i Arvika. Det är kul att kolla in vilka som fortfarande håller på, hur det går osv. Det fanns en herrans massa hårdrocksband i Arvika på den tiden som innehåll nästan samma medlemmar. Man kunde inte riktigt hålla koll på vilken konstellation som kallade sig vad…

Nyss tittade jag dock in hos ett (f.d) Arvikaband som heter Enforcerinnehållande bland annat syskonen, tillika mina fyrmänningar, Olof (sång) och Jonas (trummor) Wikstrand. Det visade sig att det går riktigt bra för dom! Just nu befinner dom sig till exempel i USA för ungefär 30 spelningar på exakt lika många dagar (orkade inte räkna, men det var spelning varje dag mellan 27e augusti och 22 september). Riktigt imponerande! Kul att det går bra för folk! (läste du det där sista med en bitter ton är det inte alls meningen, för jag tycker verkligen det)

Dagens musiktips blir kanske lite udda för att komma från mig. Idag bjuder jag alltså på Heavy Metal från Arvika med bandet Enforcer. Just för att jag inte är den som är den! Det är faktiskt riktigt bra, även om det inte är en genre jag kontinuerligt besöker med mina lyssnaröron.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.