En föreläsning

Så, då var man nyss hemkommen från Anne-Maries föreläsning. Jag kom först av alla (nästan) så det var bara att gå rakt på, hälsa och presentera sig. Sen strömmade det dock på ganska snabbt så det blev ingen vidare konversation. Men det var i alla fall kul att sätta ansikte på bloggen. Bilder säger så lite.

Föreläsningen var bra. Allt som oftast är det dock så att det som sägs mellan raderna, det som kan kännas som sidospår, är det väsentliga. Man fick många konkreta bra tips inför kommande jobb. Förresten var jag nog den enda lärarstudenten som var där. Det var mest verksamma pedagoger som kom direkt från arbetet. Jag hade ändå hoppats på ännu fler konkreta skoltips och att man kunde gått djupare in på dom. Men tydligen har Anne-Marie skrivit en bok som ska vara väldigt bra. Kanske att man köper den när ekonomin ser bättre ut.

Om ungefär en timma ska jag ringa tillbaks till mitt näktergalenbarn. Ringde nyss och pratade med barnet, men pappan i familjen skulle inte komma hem förens klockan sju, så jag skulle ringa tillbaks då så vi kan bestämma något om ett första möte. Spännande! Jag är mer peppad nu än inför förra veckan.

Imorgon kanske det blir möte med det manliga nätverket på skolan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *