Eckman

Nu har jag skickat iväg en låt till en sångerska som bor uppe i norra delarna av Sverige. Konstigt att arbeta såhär på distans när man alltid annars plockar hit folk att sjunga hemma hos mig. Man brukar ha full kontroll! I detta fall går det inte, men om resultatet blir bra kommer det verkligen öppna för riktigt bra samarbetsmöjligheter i framtiden. Sångerskan heter Lizette (hör och häpna) Eckman. En efternamne alltså! Vad är oddsen att man skulle hitta någon att samarbeta med som har samma efternamn som mig när det finns så få?

Det finns 42 personer i Sverige som har detta efternamn och min Eckman-släkt består av 9 personer. Resten hör hemma ”där uppe” i Sverige (Sundsvall var det va?). Har fått det berättat för mig om en farfars far eller nått som för en herrans massa år sedan blev adopterad. Vet inte hur det hör ihop med namnet, men jag tror vi i min släkt är oäkta Eckmans, eller hur man ska säga.

Hur som helst ser jag väldigt mycket fram emot att höra resultatet. Jag kanske låter lite väl optimistisk, men faktum är att jag redan hört Lizette sjunga och det låter riktigt bra.

Nu ska jag göra nått annat en stund. Första lediga eftermiddag/kvällen den här veckan känns det som.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.