Dans dans

Nu har jag suttit nästan hela dagen med diverse olika låtar. Den enda som börjar kännas okej är en danslåt som inte alls var det jag skulle göra. Allt ska vara så väldigt ”David Guetta”, men detta tror jag är att ta steget för långt. Jag kan säga som så att han som låten är tänkt till slog igenom på 80-talet någon gång och fick väldig framgång då. Nästa år är det typ 20-årsjubileum och därav en ny skiva. Men att den här mannen ska låta som David Guetta vet jag inte vad jag ska tro om. Menar dom verkligen det? I så fall är jag ju faktiskt inne på rätt spår…

Ida har haft att göra hela dagen med diverse saker som ska lämnas in på måndag, så det är bra att jag fått saker gjorda. Jag vet faktiskt inte om hon är klar med alla uppgifter. Om inte annat lär det bli lite skrivet i helgen, och då kommer jag givetvis att sitta här och prodda.

Köpte för övrigt Kent-plattan tidigare idag. Den är bra, men jag har inte lyssnat nog mycket för att kunna ge den en ärlig bedömning. Men jag kommer absolut att skriva något när jag har något att skriva. Särskilt efter den ström besökare som hittat till min blogg de senaste dagarna genom att söka på ”Kent – Röd” och liknande. De måste ju tillfredsställas!

Nu är det dags att lägga det sista här innan Ida och hennes kompisar kommer hit och har filmkväll!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *