Dags igen

Så, då var det väl dags att skriva något igen. Trots att jag idag fick sova länge efter två dagars praktik känner jag mig lite sömnig. Kan det vara så att sömnbristen från två dagar blir som innestående och får fördelas ut tills all sömn är återställd till det normala? Nej, så är det knappast. Timo blir dock ett litet störningsmoment på morgonen och de sista timmarna i sängen blir det lite si och så med kvalitets-sömn.

Nu på kvällen har jag suttit och gjort färdigt en låt som ska skickas till Maria i Arvika. Den blir bra, men ganska kort! Är det så beställningen är så får man anpassa sig! Inspelningarna av dessa två låtar har varit ganska spännande. Jag fick under julen ett kassettband där Maria spelar in sig själv sjungandes en herrans massa låtar. Två av låtarna skulle det göras bakgrunder till. Eftersom det bara var text och melodi har jag fått ”göra ackord” till melodin, och sedan byggt på med bakgrunder. Det är ganska stämningsfull musik, så piano och stråkarrangemang passade bäst (enligt mig). Maria verkar dock vara nöjd med bakgrunderna så långt. Bara sång och lite mixning (plus kanske lite mastring) kvar, sen kan jag leverera.

Nu borde jag ta tag i lite Prinsesslåtar istället. Där har jag ju faktiskt en deadline att hålla mig efter. Fast vi är fler inblandade så deadlinen är inte bara min.

Har dessutom fått några intressant leads från förlaget. Fast var sak har sin tid! Det får jag ta när saker och ting börjar plana ut sig lite och låtar till allt annat blir färdigt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *