Dagens sista & hemma

Även resten av dagens arbete blev bra. Jag hade lite hand om niorna som ska styra upp en slags julavslutning för hela skolan. De jobbade väldigt självständigt så jag kände mig många gånger överflödig. Sista timman tog jag dock tag i saker och ting och agerade framförallt som musiklärare. De hade valt en låt att avsluta hela showen med, och jag hjälpte dem att öva in sången och gav lite tips på roliga koreografiska inslag.

Nu är jag hemma och snart kommer Dan hit. Ikväll kanske det blir första inofficiella releasen av våra låtar. Vi får se hur långt vi kommer, men med tanke på att i princip all sång till tre låtar spelades in igår borde det inte vara ett orimligt högt mål. Det är ju trots allt inte en cd-release och allt kan ju ändras om till en eventuell sådan. Skönt att jobba digitalt…

Nu ska Ida steka pannkakor! Gött!

Lägg för övrigt märke till nya kategorin ”Quite”. Från och med nu kommer allt mitt och Dans arbete att hamna under den kategorin. Handlar det om låtskapande till Quite kommer det givetvis att hamna i båda.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.