Dagen som den blev

Det blev varken hundmässa eller hundstrand idag. Valpmässan vi såg reklam om igår kostade 80 spänn i inträde. Det hade varit kul att gå dit en sväng, men vi tyckte det var lite för dyrt och för tidigt på morgonen. Rasutställningarna skulle börja klockan nio, och vem vill ställa klockan tidigt en söndag? Inte vi… Sen var det bara agility klockan 11:30, och det kändes inte värt att betala 80 kronor per person för en halvtimmas agilityuppvisning. Dessutom skulle inte Timo få följa med. Tråkigt att lämna honom hemma.

Alternativ nummer två var att sticka ner till hundstranden, men vädret var lite väl tråkigt. Istället har dagen ägnats åt ”fri lek” igen. Ida har pysslat med en PowerPoint inför en redovisning imorgon, och jag har suttit här och försökt göra musik. Precis just nu är Ida iväg och träffar sitt mentorsbarn, så i någon timma till kommer jag att återfinnas ensam i hemmet. Kanske vid datorn, kanske framför någon tv-serie.

Proddandet har i alla fall lossnat lite. Har börjat med en ny låt, men har hunnit ganska långt! Eller, inte så värst långt, men långt nog att det mesta sköter sig själv. När versen och refrängen sitter sådär någorlunda så går det ganska bra. Har man väl kommit över det värsta så går det snabbt att gå vidare. De flesta pop-låtar har ju ändå en form som börjar intro-vers-refr-vers-refr. Vips så har man halva låten. Nästan…

Allt för nu! Hörs senare!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *