Co-writes

Jag får många mail från förlaget nu. Inte så mycket nya leads, men mail från anda låtskrivare som sitter lite varstans i sverige som söker samarbeten. Riktigt roligt! Den enda jag någonsin skrivit musik tillsammans med på det sätter som jag skriver musik nuförtiden (dvs. framför datorn samtidigt som man jobbar med produktionen) är Dan. Det har visserligen gått väldigt bra, men vi gör mer våran grej.

Igår fick jag bland annat mail från en kille som behövde text och melodi till en balladliknande låt han hade gjort. Jag gillade bakgrunden riktigt mycket och började skissa på melodi och text till refrängen. Även fast jag själv kanske inte ser mig som en textförfattare i första hand. Men hittar man en bra idé vill man gärna haka på. Så är det ju!

En annan kille (skåning, vilket är bra och nära) sökte folk att göra låtar tillsammans med. Självklart mailade jag tillbaks och visade intresse. Sen får man väl se vad man får för svar, och vad man kan tänkas göra tillsammans, men ett första steg är i alla fall att visa intresse!

I övrigt har dagen inte varit så spännande. Ida är i skolan just nu, men när hon kommer hem ska vi försöka ta ett snabbt beslut angående vaccineringen. Bestämmer vi oss för att göra den är det inte så mycket att vänta på. Då är det bara att sätta sig på bussen mot Rosengård och få det gjort. Sen får man se hur det går…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *