Bröllopsfotografen och besök

Nu har besöket kommit (för någon timma sedan iofs). Vi har ätit mat och hängt, eller vad man nu kan kalla det. De kom ju inte förens vid niotiden, så vi har inte haft så lång tid på oss hittils. Trevligt att ses igen hur som helst! Man får inte träffa sina föräldrar så ofta, och senast vi sågs var på Arvikafestivalen.

Bröllopsfotografen var bra. Jag önskar verkligen att jag kunde säga att jag tyckte den var skitbra, men det tyckte jag faktiskt inte. Visst var Björn Starrin och Kjell Bergqvist svinbra och det var ett väldigt roligt manus. Själva storyn var däremot kanske inte helt 100%. Dessutom kändes filmen ganska lång för att vara en svensk komedi. Den var upp mot två timmar. En och en halv timma räcker oftast när det ska vara så roligt.

Vi får se hur det blir med skrivandet nu i helgen. Inte säkert jag kan ta mig så mycket tid med föräldrarna här. Håll koll på Twitter-uppdateringarna i vänstermarginalen dock. Med mobilen kan jag skriva när som helst, var som helst. Förhoppningsvis kommer iPhonen imorgon också, och efter det kommer jag kunna blogga när som helst, var som helst om precis vad som helst!

På återseende!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.