Bra och Dåligt

Vi börjar med det dåliga så får man en chans att bli glad mot slutet.

Det dåliga är att min iPhone förmodligen har ett kasst batteri och måste in på service. Jag har fixat och donat vid första möjliga stund, men inte hittat något som är annorlunda nu mot vad det var innan i förrgår då problemen startade. Jag har en batteritid på bara några timmar. Telefonen har stått på laddning från i lördags kväll tills imorse efter att ha laddats ur helt. Redan efter någon timma var den nere på 60% och jag satte i den i dockan för att laddas lite till. Går hemifrån vid halv tre ungefär, och vid halv fem slocknar telefonen helt och hållet. Killen jag snackade med på Telia var riktigt dryg och ville ha både det ena och det andra (trots att det står i Apples garanti att garantin gäller varesig man har det ena eller andra). Efter ett telefonsamtal till Eniro, som sitter inne på min garantisedel, så kommer det nog lösa sig ändå. Även om jag blir iPhonelös i någon veckan.

Den bra nyheten fick jag när jag pratade med killen på Eniro som informerade om att de kommer börja sända reklamfilmen igen om någon vecka. Han skulle återkomma med mer info om när osv.

Nu ska jag käka en väldigt sen lunch, och sen ska jag se om jag ska gå till en av Idas kompisar och säga hejdå innan hon flyttar till Australien. Ida är där redan tror jag.

Andra bloggar om , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *