Bowling och kalas

Idag fyller Ida år som jag skrev inatt. Min syster Linnéa fyller också år, fast hon bor i Uppsala så henne blir det inte något kalas för.

Här i Malmö började vi dagen med lite skumpa och skattjakt. Jag hade samlat allt som Ida skulle få och spridit ut det lite överallt i lägenheten, samt ritat upp en karta över vart allt var gömt. Det blev ett ganska roligt moment i födelsedagsfirandet! Hoppas alla paket uppskattades!

Ikväll kommer några av Idas kompisar hit, och då blir det lite lugnt kalas. Vid tio-tiden ska vi sticka ner till Entré och bowla på deras fräna bowlingbanor. Det ska bli riktigt roligt! Det var väldigt längesedan jag bowlade. Brukar få så fruktansvärt ont i handen, men det får man stå ut med!

Några ord om gårdagen kanske. Mötte upp Dan vid triangeln, och sen stack vi till Central Biljard och spelade lite biljard. Efter det gick vi hem till Dan och lyssnade på ett stycke musik han gjort. Kanske något till Quite. Hem – kolla på Wallander och Paradise Hotell och slutligen sängen. Det var allt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *