Blues med en spirituell touch?

Gårdagskvällens musik var… annorlunda! Jag var inte riktigt förberedd på vad som skulle komma. Det elva man starka bandet började, och det var sådär faktiskt. De körde på en stund och lämnade sedan över till Tarabband. De började också ganska svagt och långsamt, men mot slutet av deras set svängde det på riktigt ordentligt. Det ryckte lite i fötterna till och med. Kul med lite annorlunda musik, med annorlunda instrument på ett annorlunda språk. Lyssna själva på myspace så fattar ni grejen.

Efter Tarabband var det dags för husbandet igen, och nu började det minsann likna något. De började med en otroligt lång vacker bit och sen fortsatte de lite i samma anda tills showen var slut. Det är lite svårt att beskriva musiken de spelar. Men jag läste någonstans att de själva kallade det blues med en spirituell touch. Kan det stämma? Tyvärr blev det inte så mycket häng direkt. De var mest musik, och sen var kvällen slut och folk började röra sig hemåt. Jag fick åtminstone skjuts hem, vilket var riktigt nice. Det regnade på ganska bra igår, och bussarna går inte så ofta på vardagskvällar.

Hur som helst. Det kan vara värt att kolla in om man är i stan en onsdag och inte har något annat för sig. Annars finns hemsidan: insteadof.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *