Biljard och kursavslutning

Precis som jag trodde och tänkte satt jag tyst under hela kursutvärderingen. Vi fick en skriftlig variant också, men jag och Ricardo gick därifrån och tänkte att vi kan göra den via nätet senare. Fast när jag tänker efter undrar jag till vilken nytta. Kursen kommer inte ändras nånting. De tre föreläsningar vi fick var de enda de kunde erbjuda, och så länge de inte kan erbjuda fler är det enda jag kan göra att avråda folk från att gå den. Så enkelt är det!

Jag och Ricardo gick upp mot stan. Egentligen hade jag bara tänkt följa honom till bussen, men när han föreslog att vi skulle gå och käka på La Empanada var jag inte sen att hänga på. Det enda som väntade hemma var ju Ida och hennes hemtenta. Så mat blev det. En liten nachos-tallrik, som inte var så liten. Relativt billig också. Det stället kan jag verkligen rekomendera!

Efter maten valde vi att fortsätta upp mot Center Biljard, som ligger uppe vid Triangeln. Vi har varit där en gång innan, och även den gången var det vid en kursavslutning. Biljard är otroligt roligt! Visserligen fick jag stryk i alla matcher utom två (vi spelade kanske 8), men det var kul ändå. Jag avslutade med att vinna sista matchen och på ett riktigt snyggt sätt dessutom!

Nu ska jag softa en stund. Kanske att jag fortsätter på någon av låtarna som legat still under julen. Kanske gör jag något annat. Valet är fritt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *