Avslutning

Så, då var Montessorikursen över! Nästan i alla fall. Vi hade avslutning och alla ställde ut materialen de tillverkat. Alla hade varit så himla duktiga och gjort så fina material! Minst duktiga hade nog jag och Jonathan varit faktiskt. Vi hade en väldigt bra idé, men själva materialet jämfört med de andras såg minst sagt förjävligt ut. Så det blir nog inte så att jag publicerar något här. Det skulle förstöra mitt ego totalt… Visserligen har inte ni som läser något att jämföra med, men ändå.

Efter utställningen blev det lite lunchfika och allmänt snack. Det var trevligt, fast det blev lite kort. Bodil var tvungen att sticka iväg på möte, och sen splittrades alla andra också upp. Nu träffar man inte dem mer. Inte i den här kursen i alla fall.

Dock är ju kursen inte riktigt slut än. Man har fortfarande det sista examinerande arbetet att göra färdigt och lämna in. Sen kommer man antagligen att gå i ovisshet i tio dagar i väntan på bedömningen. Det fattas ju bara att man ska behöva göra någon slags ”omtenta”. Fast den inställningen ska man inte ha! Det kommer bli så bra så!

Nu väntar lite lunch, och sen en bussresa till Lindängen där jag ska träffa mitt mentorsbarn. Vi ska mest åka hem hit och hänga idag, så det är inte så mycket på agendan. Dock behöver vi lite tid att bara prata eftersom vi ligger lite efter de andra näktergalenmentorerna. Jag vet ju egentligen ingenting om honom, och det lilla jag vet kan jag inte gärna skriva om här. Man har ju lite ”sekretess” så att säga.

På återseende!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *