Avatar och vän från förr

Igår var jag och Dan på Avatar. Det var en ganska bra film och 3D var väldigt coolt. Stundtals blir dock en film lite tråkig när den nästan är tre timmar lång, och ibland känns 3D-effekterna lite krystade. Storyn var stundtals sådär men allt var så jävla bra gjort! De snyggaste 3D-effekterna var de som man kanske inte direkt tänkte på. Alltså bara miljöer var utplacerade i 3D helt enkelt. Inte när saker kom flygande mot en. Även fast det också var lite småkul.

Efter filmen gick vi hem till Dan där vi skulle har lite förfest. På vägen till Dan passade jag på att kolla min facebook. Där hade jag fått en vännerförfrågan accepterad som jag knappt mindes att jag hade skickat. I alla fall hade jag fått en ny vän. En vän som jag tappade kontakten med i mellanstadiet för att han flyttade till Göteborg. Efter den flytten pratade vi i telefon några gånger, men på nått vis tappade vi kontakten sådär som man gör.

Jag minns i alla fall att jag var väldigt ledsen över att han flyttade. De senaste åren (bland annat i och med Facebook) har jag försökt få tag på honom igen. Och nu har jag fått kontakt! Frågan är bara vad man säger till varandra efter så lång tid? Det har ju hänt endel sedan man hördes sist, och jag räknar inte med att han är densamme som han var i fyran. Jag har i alla fall förändrats. Så har nog han.

Vi får se vart allt detta leder. För jag vet inte riktigt vart det ska leda.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *