Att palla

Åh, egentligen kanske det finns saker att göra. Men jag är så fruktansvärt omotiverad idag. Usch. Trots att jag har ganska många ”lediga” timmar i veckan känns det ändå inte som man kan släppa massa saker som ändå måste göras någon gång. I veckan ska vi till exempel lämna in en skriftlig uppgift. Har börjat lite, men vet inte riktigt hur jag ska gå vidare. Det är ganska luddiga direktiv till uppgifterna vi ska göra. Vet inte riktigt hur jag ska sålla bland alla böcker jag har. Det kan ju knappast vara så att man ska ha läst all kurslitteratur redan? Vi har trots allt inte gått mer än tre-fyra veckor på kursen.

Ida ligger inne på sängen och läser. Hon har minsann tenta på fredag. Då har man ett klart mål! Läs två böcker och kom sedan till skolan och redogör för vad du minns. Jag brukar inte ha några problem att tänka själv. Men det är ett jäkla jobb att tolka och ta till sig allt.

Ibland önskar man att man hade ett jobb istället. Det är nog lättare att lämna jobbet på jobbet än att lämna skolarbetet. Det har man alltid med sig, tyvärr.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.