Arbetsveckans sista dag

Ja, för Ida som jobbar då såklart. Jag är ganska säker på att hon just nu cyklar runt på sin City Mail-cykel och drömmer om att få vara ledig i två dagar. Vilken hon också ska! Dan ringde för någon dag sedan och undrade om vi inte skulle hänga med och kolla in Möllevångsfestivalen (länk) vilket åtminstone jag kan tänka mig. Vi har inte jättegott om pengar, men det är ju gratis och en öl kanske man kan ta sig någonstans.

Tills Ida kommer hem ska jag försöka hinna med att spela in sång till en reggae-låt jag gjort som en skoluppgift till låtskrivarkursen jag går. Det blir ganska svängigt, men för att få ut så mycket reggae-sväng som möjligt kommer jag nog försöka förvränga min röst och mitt engelska uttal endel. Det kommer nog bli ganska bra (jag har nämligen provsjungit den några gånger) men jag kommer känna mig superlöjlig när jag gör det!

Jag och Ida har bestämt oss för att försöka hårdare med att få Timo rumsren nu. Varje timma måste han ut! Nu är det dags för mig att gå ut på gården en sväng innan jag börjar med sånginspelningen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *