Angående Gripen

Jag har sett att vissa som hittar till min hemsida har gjort det genom att söka på ”Studenthuset Gripen” på Google och liknande. Kul att folk kommer hit, men det hittar nog inte direkt vad de söker efter. Jag får väl ta och göra skäl för de besöken, så här kommer min Gripen-saga.

För er det gäller kan jag bara säga att det finns bättre studentboenden att försöka på. Visserligen i bostadsbristens tecken så kanske man inte haft något annat val, men väljer man mellan två tycker jag nog personligen inte att man ska välja Gripen. Och jag bodde, trots min kritik, hela två år på gripen.

Varför? Jo, för att det inte är så mycket som funkar som man vill att det ska göra där. Jag kan göra en lång lista på saker de borde ha fixat medans jag bodde kvar. T.ex:

1. bänkskivan i köket blev fuktskadad och svällde upp i februari 2007. Jag påminde varje vecka i säkert ett halvår, men den var inte utbytt när jag flyttade ut.

2. Elementen funkade sådär bra i vintras. Efter en veckas tjat fick jag låna ett el-element att värma mig i. Under veckan jag inte hade elementet fick jag sitta med mössa, vantar och jacka för att inte frysa. Otur att det skulle hända en vecka där man var tvungen att sitta hemma och skriva uppsats!

3. Köksfläkten har nog aldrig funkat heller, men efter att ha försökt få dom att fixa det i några veckor slutade jag påminna. Det var helt enkelt inte lönt.

Och så är det med mycket på gripen. Dom kör helt enkelt med uttröttningstaktiken och struntar i att fixa saker under en så lång tid att man inte orkar tjata mer!

Det var det om det. Nu har jag i alla fall bidragit med lite mer detaljerad info till dom som hamnar på min hemsida när de söker information om Gripen.

Kolla även in dessa länkar (länkar öppnas i nya fönster):
Hyresvärlden har strypt mitt internet
Studenter säger upp lägenheter i protest
Konkursbesked Studenthuset Gripen (pdf)
zannaz.blogg.se/
barafri.blogg.se/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *