Andra chansen

Inte mycket gick som jag trodde eller hoppades på. Hur som helst. Här kommer en sammanfattning.

Pernilla Wahlgren spöade Pain of Salvation, vilket inte var helt oväntat. Pauline fick stryk av Crucified Barbara. Vilket kanske inte var så otippat det heller. Sen vann Pernilla Wahlgren över hårdrocks-brudarna och gick till final. So far so good. Jag gillade Pernilla Wahlgrens schlagerdänga så detta var det näst bästa som kunde hända på den ”planhalvan”. Det bästa hade ju varit Pain of Salvation. Något lite orginellt ska man väl ha i final!

I nästa omgång fick min stora favorit Neo stryk av Kalle Moraeus och Orsa spelmän. Jag läste en artikel under gårdagen där Neo var absolut favorittippad. Kanske på grund av såna artiklar folk tror att saken är klar och låter ”alla andra” rösta. Vilket såklart slutar med att ingen röstar…

I nästa omgång hoppades jag att Alcazars superhit skulle skicka bort Jessica Andersson så det ven i luften. Men det gick såklart inte det heller. Dessutom vann hon åter igen oförtjänt mot Kalle Moraeus i semifinalen och fick en finalplats tillsammans med Pernilla Wahlgren.

Nästa vecka är det final. Då blir det spännande att se vem vi skickar till att bli slaktad av Europa i år!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.