After Work och lite metal

Ida tag med Timo på after work för några timmar sedan. Och här sitter jag och gör metal… Kanske blev jag inspirerad av Enforcer på något sätt, även fast det inte alls liknar heavy metal. Snarare något numetal-band. Och eftersom det är jag som sjunger tills vidare kanske det är mest pop ändå…

Innan vi somnade igår natt sa jag till Ida att jag jättegärna hade testat min skrikmetalröst någon gång. Inte det där mörka growlet, utan det där ljusa ”Refused”-skriket. Vi dividerade en stund om vilket rum i lägenheten som var bäst lämpat. Jag menar, det låter ju endel när man skriker och man vill inte skrämma upp de få grannar man har i onödan. Vi kom inte fram till något alls. Alla rum ligger lite dumt till. Hur som helst, jag orkade inte välja något annat rum utan jag bara satte mig framför datorn med kärlekstexten jag skrivit, och skrek! Passande? Nja, men det kanske är det som är grejen på nått vis. Verserna är dessutom riktigt vackra, vilket kanske inte är metal. I alla fall inte för mig.

Skriksången blev sådär faktiskt. Inget jag kommer använda mig av som som lead-sång, men som en liten ‘”effekt” i bakgrunden blev det faktiskt ganska ball. Om man inte hör den för mycket alltså.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.